Velg en side

Enii Næringsmegling AS

Med spesialkompetansen innen salg, utleie og rådgivning, tilbyr Enii Næringsmegling effektive transaksjonsprosesser.
Sorbé har levert grafisk profil, nettside og malverk.

Sommerro House

Sorbé har designet 20 deler til Ekspedisjonshallen som  er deres serveringssted gjennom hele dagen og den ærverdige Per Krogh hallen i 3. etage.

Scan Granitt - eksklusive benkeplater

Scan Granitt er leverandør av eksklusive benkeplater til proff- og privatmarkedet. Scan Granitt trengte ny grafisk profil, samt nettsider og markedsføring.

Scan Granitt har eksklusivitetsavtale med Lundhs Real Stone og Neolith i Norge.

Moovment

Moovment er et nyoppstartet firma som skaper aktive møteplasser i ditt nærmiljø. Med stort fokus på bærekraftige leverandører og kunnskap innen sitt felt, ønsket de en tydelig grafisk profil som underbygger både lekenheten og profesjonaliteten de står for.

Grubbestad Gård

Grubbestad Gård holder til i Sandefjord der de dyrker bær og druer for vinproduksjon.
De har alt rukket å bli Norges nest største vinprodusent, og produserer vin av Solaris, Rondo, Muscaris, Riesling og Chardonnay. Sorbé ble forespurt om å lage design til seks viner som etter planen kommer på polet våren 2022.

Fjordens Trafikkskole

Fjordens Trafikkskole er en nyoppstartet trafikkskole i Sandefjord. De ønsket en profil som fortalte noe om byen Sandefjord. Resten tror jeg forklarer seg selv. Både navnet og logo underbygger en tilhørlighet til nærområdet og gir tillit. Derav blåfargene i logo som også går igjen i bilene til Fjordens Trafikkskole.

TEAMMATE Sandefjord - klær til proffene

TEAMMATE er en kjent leverandør av arbeidstøy, sportklær, fritidsklær og profileringsklær. De har kontorer i Asker og i Sandefjord.

TEAMMATE ønsket en ny og tydelig profil. Logoen kan brukes i både liggende og stående format, og deles opp i tre kategorier. Disse kategoriene har egne fargeprogram.

Pjolter & Punsj

Pjolter & Punsj er en nordisk cocktailbar med fokus på kvalitet og god stemning hvor nordiske smaker og tradisjoner fremheves.

Sorbé har fått levere grafisk profil og barmenyer til den prisbelønte baren.

Smakeriet Burgerbar Bekkjarvik

Smakeriet Burgerbar er lav puls.
Lokale råvarer.

Hjemmelagde burgere, ekte Italiensk pizza,
bakst&blings, kaffe eller vin. Grab&Go or stay.
Smaksopplevelsen er servert av Cecilie, Arnt og Ørjan Johannessen i idylliske Bekkjarvik og på Geilo.